We Love EO

BALANCE, moje TOP 3 olje

Smo v adventnem času, v času pred prazniki in veliko ljudi ima v tem času osebne stiske zaradi takšnih in drugačnih razlogov. Danes bom zapisala nekaj o mešanici eteričnih olj Balance, s katero si lahko v teh dneh veliko pomagamo. Spada med moja TOP 3 olja, saj me v stresnih situacijah prizemlji in pomiri, da lahko razmišljam kot je v tistem trenutku potrebno.

CHEER

Eterično olje Cheer, eno izmed mojih najljubših eteričnih olj nasploh in eno izmed olj iz kompleta za pomoč in podporo pri določenih čustvenih stanjih, kot so žalost, tesnoba, izguba radosti in ljubezni do samega sebe in drugih. Sama sem si naročila eterično olje Cheer, ko mi je življenje prineslo takšno preizkušjo, da sem potrebovala podporo, da sem ponovno občutila radost, veselje in ljubezen do življenja. In temu je eterično olje Cheer namenjeno, radosti, veselju, ljubezni do samega sebe in nasploh do življenja ter dvigu razpoloženja, zato je primerno tudi, da ga nosite s sabo na delovno mesto in se vsakič, ko začutite upad energije z njim namažete, saj vam bo pomagalo, da se bo vaše razpoloženje ponovno dvignilo v pozitivno stanje. Cheer je mešanica eteričnih olj divje pomaranče, klinčkov, janeža, limonske mirte, muškatnega oreščka, absoluta vanilije, ingverja, cimeta in krvomočnice. Prinaša nam torej srečo, vedrino, radost, ljubezen in odpravlja oziroma nam pomaga predelati negativna čustvena stanja, kot so žalost, potrtost, nejevolja.


doTERRINA PRAZNIČNA PONUDBA

Verjamem, da si marsikdo med vami že beli glavo s tem kaj kupiti za praznično darilo prijateljici, partnerju ali partnerici, mami, teti, babici ... z doTERRINIMI prazničnimi izdelki imate kar nekaj različnih možnosti. 

DIY: DIŠEČA PRAZNIČNA SVEČKA

Sveče imajo to moč, da v prostoru spremenijo energijo - prostori postanejo še bolj domači in topli. V nadaljevanju si oglejte recept za domačo dišečo svečo, s katero boste imeli vonj po praznikih še dolgo v zimo. Lahko je pa tudi odlična ideja za praktična praznična darilca. 

3. BOGO DAN: Kupiš difuzor Petal, prejmeš Divjo pomarančo in Kitajski cimet

3. BOGO AKCIJA: Kupiš difuzor PETAL, BREZPLAČNO prejmeš eterično olje Divje pomaranče in Kitajskega cimeta
Akcija velja samo danes, 22. novembra 2017 do 23.59 ure oziroma do razprodaje zalog.

1. BOGO DAN: Kupiš Holiday joy, DOBIŠ Arborvitae

1. BOGO DAN: KUPIŠ Holiday joy, BREZPLAČNO DOBIŠ Arborvitae

BOGO 20. - 24. november 2017

Pred nami je teden BOGOmanije :) Kaj pa to pravzaprav pomeni?

Nagrajenci: Sejem Narava in zdravje 2017

Zahvaljujemo se vsem, ki ste nas obiskali na sejmu Narava in zdravje, ki je potekal v oktobru na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Iz vseh sodelujočih smo izžrebali naslednje nagajence:

CITRUS BLISS, kako in za kaj ga uporabljam?

Ste v oktobrski akciji brezplačno prejeli mešanico eteričnih olj Citrus bliss in ne veste kako in kdaj jo uporabiti? Se šele spoznavate z eteričnimi olji in za to mešanico še niste slišali? Berite naprej ;)

Nega zob in ustne votline

Brez linije izdelkov doTERRA On Guard® v deževnih dneh preprosto ne gre, vsekakor pa hitro postanejo del naše vsakodnevne rutine - tudi v kopalnici.


Tržaška omaka po morsko

Po srcu smo potepuhi in zato nam je dopustovanje v počitniški prikolici najljubše; zvezdic kolikor jih je v tistem trenutku, ko pogledamo v nebo, vidnih, škržati čez dan, neobremenjeni smo s kombinacijo oblek, saj smo dejansko lahko ves dan v kopalkah in še in še bi lahko naštevala. 

Si pa lahko predstavljate, da sem omejena tudi pri tem koliko peljemo s seboj, saj nimamo počitniškega pavšala, ampak je hiška na kolesih ves čas z nami, zato v tem primeru vzamem s seboj samo tisto najnujnejše. Ko smo se nekega dne spomnili, da bomo za ribe potrebovali tudi tržaško omako, s seboj pa nismo imeli ničesar pametnega, sem se spomnila na svoj kovček z eteričnimi olji in naredila "Tržaško omako po morsko".


Presne kroglice z After 8 okusom

Presne čokoladne kroglice s sadjem in doTERRA eteričnimi olji so super izbira, saj združujejo prijetno aromo in svežino sadja. Danes vam bom predstavila kako naredimo AFTER EIGHT okus. Poskusite jih ne bo vam žal!